Hodnocení obchodu

4,8 170 hodnocení
5
147x
4
14x
3
7x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora Petra | 27.3.2024
Objednán dětský pokoj, vše naprosto v pořádku i dodání obchodem bylo dříve než bylo uvedeno...takže super 👍
Avatar autora Tomáš Řípa | 27.3.2024
Trochu nás zklamala komunikace/nekomunikace. Objednávka na dvě části a nikdo nám nedal vědět (i když věděli, že to nastane a že se objednávka zpozdí více než měla), kdy dorazí část druhá. Takže nastalo čekání .. Jinak se jedná o klasický předprodej PL produktů, více čemu víceméně nic nemám.
VH Avatar autora Veronika Homola | 25.3.2024
Objednali jsme si patrovou postel Vojta společně s matrací Adria. Postel nám byla doručena před termínem (spokojenost), ale chyběly úchytky ke spodním šuplíkům a pár šroubků. Manuál by šel k posteli udělat lépe, ale poradili jsme si :-) Matrace dorazila později (chyba distributora) společně s úchyty. Nákup i komunikace proběhly super, dodání už tolik 100 % ne, i když chápu, že e-shop za pár chybiček nemůže, proto nemůžu dát plný počet, i když jsme všeobecně spokojeni :-)
Avatar autora Alena Šlosarová | 25.2.2024
Velký výběr zboží. Došlo k rychlejšímu dodání a to navíc přímo firemní dopravou. Komunikace s obchodem od začátku až do konce přehledná, profesionální, ochotná.
Avatar autora Zdeněk Šmída | 20.2.2024
Všechno v pořádku. Doporučuju!
Avatar autora Petr Štach | 14.2.2024
AL Avatar autora Aleš Lenner | 6.2.2024
Vše naprosto super. Doporučuji 👍
D Avatar autora Denisa | 5.2.2024
Dodání bylo rychlejší, než bylo uvedeno, postýlka Vojta je pěkná, pouze jeden roh je poškozený, odlomená hrana. Návod na sestavení byl velmi velmi stručný, chtělo by to lepší. Jinak vše v pořádku.
MM Avatar autora Marie Musilova | 31.1.2024
Naprosto. Domeckova postel vychytana, drevo top! Jsme nadseni🤩
JS Avatar autora Jana Simandlová | 21.1.2024
Skvělá komunikace s odchodem, rychlé vyřízení objednávky. Postel krásná.
MH Avatar autora Miloslav Heřman | 18.1.2024
dobre provedeni psaciho stolu
T Avatar autora Tereza | 5.1.2024
Naprostá spokojenost
IZ Avatar autora ivana zverinova | 24.12.2023
Komunikace s pani v obchode uzasna, postylka Harry moc hezka, ale hned prvni den se vylomil suplik na periny.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 28.12.2023
Dobrý večer, mrzí nás, že jste měla s postýlkou problém. Napsala jsem Vám email ohledně této reklamace a vyjdeme Vám maximálně vstříc s vyřízením , aby postýlka byla dle Vašich představ :-) Pokojicky-Tepe
L Avatar autora Lucie | 18.12.2023
Krásná domečková postel. Jsme moc spokojení.
P Avatar autora Petra | 12.12.2023
Dodání bylo vcelku rychlé. Dětská domečková postel je moc hezká, jako na obrázku. Zpracování se zdá kvalitní, montáž snadná. Horší je doporučená dětská matrace. Na jedné straně je zřejmě díky převozu a zabalení zdeformovaná a celkově je matrace dost měkká a nezdá se mi pro malé dítě vhodná. Příště bych zakoupila kvalitní matraci.
V Avatar autora Veronika | 11.12.2023
ZW Avatar autora Zdeněk Weidlich | 6.12.2023
Rozměr postele jsem si nepohlídal já sám a dodání celé zásilky spletla Česká pošta. Děkuji tímto za profesionální a rychlou reakci vaši podpory a omlouvám se za původní negativní recenzi!
ZW Avatar autora Zdeněk Weidlich | 4.12.2023
Obj.č.25613 dětská postel Paw patrol dorazila místo rozměru 180/90 cm o rozměrech 160/80. V balení navíc chybí boční desky a navíc přiobjednaný šuplík pod postel a možná ještě další díly. Toto silně zavání nekorektním jednáním, ne jen chybou na straně Tepe Contigo!!! Budu reklamovat, uvidíme, jestli se podaří?...
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 4.12.2023
Dobrý den pane Weidlich, objednal jste si postel ve velikosti 160x80 cm v barvě wenge se vzorem tlapková patrola. Postel Vám dorazila taková, jakou jste si objednal. To si můžete překontrolovat také v potvrzení objednávky, které Vám bylo odesláno ihned po Vašem potvrzení objednávky. Postel byla odeslána jako vícekusová zásilka ( 2 balíky), pošta Vám dodala pouze 1 kus, což musíte reklamovat na straně pošty, jelikož nemohou doručovat nekompletní zásilku. Proto Vám chybí díly. Opravdu nemáme zapotřebí mít nekorektní jednání, každého zákazníka si vážíme a děláme maximum pro to, aby byl spokojen. Mějte se krásně, Fričová
BP Avatar autora Bára Prokopová | 2.12.2023
Perfektní komunikace s obchodem, příjemný pán na firemním rozvozu, rychlé dodání. Postel nad moje očekávání. Nízká cena a kvalitní kus nábytku. Patrová postel Enzo. Vřele doporučuji.
MM Avatar autora Mirka Müller | 29.11.2023
skvělá komunikace obchodu, rychlé dodání, krásný produkt, velká spokojenost
×

Splátková kalkulačka ESSOX