Hodnocení obchodu

4,9 95 hodnocení
5
86x
4
6x
3
3x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
V Avatar autora Veronika | 22.9.2022
Naprostá spokojenost! :)
Avatar autora | 21.9.2022
MD Avatar autora Martin Dušek | 21.9.2022
dětská postel dodána dříve, než byl termín dodání, takže za mě super????????????????????????????
K Avatar autora Kristýna K. | 12.8.2022
Na tomto e-shopu jsou velmi ochotní a komunikativní lidé. Jsem velmi spokojena, vyšli mi vstříc přání ohledně změny barvy motivu, takže jeden syn má zeleného dráčka, druhý modrého, aby si postýlky poznali. První syn má postel již delší dobu a jsme velmi spokojeni :-)
Avatar autora | 8.8.2022
Rychlá doba dodání, skvělá komunikace s obchodem. Objednali jsme postel Harry a jsme my i děti velmi spokojeni. Postel nám byla po předešlé komunikaci doručena firemním vozem, řidič byl velice ochotný. Určitě zde nenakupujeme naposledy.
Avatar autora | 19.6.2022
Objednavka byla vyrizena a odeslana daleko driv, nez bylo uvedeno na strankach. Velmi presna hodina doruceni.
Avatar autora | 2.5.2022
+ Vse v pořádku, nabytek byl dodan o tyden driv

Avatar autora | 22.3.2022
Zboží bylo rychlé dodáno a všechno v pořádku. Mohu doporučit.
Avatar autora | 15.2.2022
+ Rychlé dodání a moc ochotná firma

Avatar autora | 11.2.2022
+ Rychlé vyřízení,
+ Rychlé dodání
+ Zboží dorazilo v perfektním stavu

Veliká spokojenost...Četla jsem nelichotivé hodnocení na tento obchod (bohužel až po odeslání objednávky)Bála jsem se tedy v jakém stavu dorazí zboží, ale mohu říci, že naprosto bezdůvodně....Objednala jsem postýlku pro dceru a je nádherná a jedním slovem dokonalá....Doporučuji tento obchod....
Avatar autora | 6.11.2021
super komunikace,vse v poradku,doporucuji
Avatar autora | 18.10.2021
+ Zboží osobně doručili, oceňuji

Avatar autora | 10.9.2021
+ Objednané zboží nebylo skladem, tak mi byla nabídnuta alternativa, se kterou jsem souhlasila, zbytek objednávky byl bez problemů doupraven, komunikace bez potíží, zboží došlo v termínu. Peníze mi byly na účet vráceny automaticky a rychle (upravená objednávka vyšla levněji). Postel složena podle návodu nez potíží. Kvalita odpovída ceně. Obchod a zboží doporučuji.

Avatar autora | 14.7.2021
Good reactivity of clients services
Avatar autora | 28.5.2021
Nakupoval jsem zde poprvé a veliká spokojenost.
Avatar autora | 13.5.2021
Rychlá komunikace i dodání.
Avatar autora | 6.5.2021
+ Rychle dodani
+ Kvalitni zbozi

Spokojenost se vsim
Avatar autora | 4.5.2021
+ Rychlost doručení
+ Komuniace

Avatar autora | 3.4.2021
+ Poměrně rychlé dodání (do 14 dnů)
+ Velký výběr
+ Pěkné přehledné webovky
- Malý výběr matrací

Avatar autora | 22.3.2021
+ Rychlé dodání, jednoduchá montáž, kvalitní a krásný nábytek